Visuaalinen data

VISUAALINEN DATA TOIMII RAKENTAMISEN APUNA

Rakentamisen haasteet on tehty ratkaistavaksi. Haasteissa visuaalinen data voi olla vastaus kysymyksiin. Tuotamme erilaista visuaalista dataa tutkimuskäyttöösi. Tarkastusryömijällä pääsemme ahtaisiin kohteisiin kuvaamaan esimerkiksi rakennuksen alapohjan kunnon. Myös alaslaskukattojen ripustukset, putkitunnelit ja koneiden alustat on mahdollista tarkistaa. Vain mielikuvitus on rajana visuaalisen datan keräämisessä ja hyödyntämisessä. Kohteen tarkastelun voi tehdä kuvaushetkellä reaaliaikaisena. Kuvausajosta tallennetaan hd-tasoinen video jälkianalyysiä varten. Myös korkearesoluutioisten still-kuvien ottaminen on mahdollista.

Tarkastusryömijä menee sinne, minne ihminen ei pääse

Kaikki rakentamisen haasteet eivät ole aina ihmisen tarkistettavissa. Alapohja voi olla niin ahdas, että sinne ei mahdu. Alaslaskukaton ripustukset epäilyttävät tai tehtyjä rakennusratkaisuja ei ole muuten vain mahdollista varmistaa.

Tarkastusryömijällämme pääset ahtaisiin ja muutoin hankaliin paikkoihin. Voit tarkistaa esimerkiksi alapohjan, jonne muuten on vaikea päästä. Sisäänmenoaukoksi riittää vain noin 200x200 mm.

Tiesitkö, että tarkastusryömijämme on maassamme ainoa laatuaan.  Tutustu tarkastusryömijäämme vasemmalla olevien videoiden avulla, ja ota yhteyttä.

 

Nilcon-elementin tarkastaminen

Nilcon-välipojaelementin tarkastaminen on mahdollista tarkastusryömijällä. Esimerkkitapauksessamme vesikaton bitumikermin kunto arvelutti vesivuotojen osalta. Tarkastimme pistokokeella yhden elementin välitilan. Tutustu tapaukseen tarkemmin vasemmalla olevan videon avulla.