Palvelut

KAIKKI RAKENTAMISEN TUKIPALVELUT AMMATTITAIDOLLA

Instatec tuottaa ja tarjoaa sinulle kaikki rakentamisen tukipalvelut kuten rakenneavaukset, koekorjaukset ja muut erikoispalvelut - ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Kauttamme saat myös rakennusten kuntoon liittyvät tutkimukset ja raportit: muun muassa rakennusten sisäilman laatuun liittyvän olosuhdedatan, rakenteita käsittelevät raportit tai visuaalisen datan eli erikoishavaintomateriaalin rakennusta ahtaista paikoista. Tiesitkö, että hyödyntämämme tarkastusryömijä on maassamme ainoa laatuaan? Tutustu palveluihimme alla - ja ota yhteyttä!

Visuaalinen data

Onko rakennuksessasi haastavat olosuhteet, matala alapohja, alaslaskukatto, putkitunneli tai muuten vain miehen läpäisemätön kohde? Tilaa kauttamme tarkastusryömijällämme visuaaliseen muotoon puettu raportti rakennuksessa olevista alueista, mihin ei ihminen mahdu.

Olosuhdedata

Tarvitsetko päätöstesi tueksi tietoa sisäilman laadusta? Onko rakennuksessasi kosteusongelmia? Tuotamme rakennusten olosuhteisiin liittyvän kaikenlaisen datan - myös tutkimuskäyttöön.  Saat kauttamme laitteet vuokralle tai asennuksen ja raportit avaimet käteen -periaatteella.

Rakenneavaukset

Rakenneavaukset ovat herkkyyttä vaativa korjausrakentamisen laji. Voit luottaa, että rakennusterveyteen erikoistuneet ammattilaisemme puhuvat kanssasi samaa kieltä. Meiltä saat palvelut kaikenlaisiin rakenneavauksiin ja -tutkimuksiin ajanmukaisella ja monipuolisella kalustollamme.

Tuotekehitys

Joskus korjaustöiden ongelmaratkaisuihin ei löydy heti vastausta. Kehitämme puolestasi erilaisia uusia työmenetelmiä ja rakentamisen ratkaisuja esimerkiksi sisäilmakorjaus- ja suojelukohdetöihin. Ratkaisumme säästävät aikaa ja rahaasi. Käytä mahdollisuus hyväksesi!

Erikoisrakentaminen

Korjaus- ja uudisrakentamisen kohteet vaativat joskus järeämpää ammattiosaamista. Kauttamme saat tarvittaessa muun muassa koe- ja sisäilmakorjaukset sekä tuotekehitysprojektien suunnitelmat. Verkostomme mahdollistaa haastavimpienkin projektien toteuttamisen.